Sömnbrist

Igår natt var den värsta natten i mitt liv utan att överdriva det minsta. Vaknade lite innan ett av en mardröm och hade ont i urinvägarna. Kunde inte somna om för smärtan blev bara värre och värre. Tog en Ipren och satte igång en film men inte det hjälpte heller. Väckte mamma i vild panik med gråten i halsen o frågade om jag skulle åka till akuten. Hon sa att det inte hjälpte så lite mer tabletter o tranbärsjuice fick bli medicin för natten. Var vaken till HALV FEM innan jag kunde somna i soffan. Fick iallafall tid på min vårdcentral på förmiddagen och antibiotika så förmodligen ska det väl bli bättre nu.
Detta var ett riktigt offerkoftainlägg men VAR TVUNGEN.

20131105-221434.jpg
Så här såg min sömnapp ut efter några timmar inatt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>