Lite hopp

Vet inte hur många gånger jag sagt att jag är trött på livet idag. Så pissed och fucked up på filosofin och gymnasiearbetet. Kom igång med filosofin i em men det tar ju sån jäkla tid o med läraren vi har så vet man inte vad som gäller och inte då hon pratar runt omkring allt hela tiden så man vet ej vad som är sant:) wie vad kul. Blev iaf lite lycklig innan när jag skulle gå till mitt rum o såg att det var vitt på marken. Tänk om det blir en vit jul?!?!? Hade varit såååå naaaajs <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>