Asia Spa

I fredags vaknade jag och mamma tidigt för att först åka till Ullared och sedan till Varberg för spavistelse och en natts övernattning. Herrejesus och maria vad fint hotellet var! Kristallkronor och makalöst fin inredning överallt! När vi kom till hotellet hoppade vi i våra träningskläder och körde ett yogapass. Skönt! Sedan dök vi i badkläderna och våra yakurtor vi fått för att sedan gå till spat. Jag tror jag blev frälst. All denna asiatiska avslappningsmusik med kling klong gjorde gott för själen min. Vi började med att tvaga oss på japansk vis. Man fick sitta på en liten pall, och så skulle man tvätta varje litet skrymsle med en tvättlapp man fick och sedan hälla varmt vatten över sig från en liten trätunna. Superskönt! Efter tvagningen gick vi till massagepoolen som var helt underbar: ryggradsmassage, nackmassage, champagnebädd (bubblor i en soffa i vatten typ) och fotmassage var bara några av sakerna man kunde få. Det fanns även en varm pool eller källa som jag ville kalla det, med ca 50 grader varmt vatten i. Underbart. Sedan gick vi till bastuoasen där det fanns massa olika basturum. Och det kanske roligaste var upplevelseduschen som hade två olika program. Tropical med riktigt hett droppande vatten och så kom det en härlig mangodoft och massa varma färger runt omkring en. Den andra var tvärtom typ, icerain (ni får tolka själva) med kalla färger och mintdoft. Ååååååh mådde så bra efteråt. Trerättersmiddagen var riktigt bra med två olika sorters vin. Vi somnade gott sen och åt hotellfrukost när vi vaknade och gjorde sedan om allt på spat igen. SÅ! Det var det utförligaste ni kunde få.

20131124-170216.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>