Så var mitt nyår

Nyår blev riktigt bra med tjejmiddag och sedan fest hos Viktor! Maten var god men ingen höjdare. Liksom gott men kunde varit mycket bättre! Så lite besviken på det haha. Efterrätten däremot lyckades vi bra med! Vit chokladmousse med mango och passionssås, MA GAWD vad gott det var! Vi körde lite lekar innan vi drog till Viktor där det var mycket prat och lekar, bland annat shotslekar. Fick endast en sån tur var. Jag var lagom trött dagen efter ändå.. Jaja, hur som haver så var det en riktigt kul kväll med bra folk!

20140103-170743.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>