Aerosol Can

Det är ingen myt att Major Lazer kan göra musik. Särskilt efter att Queen B samplade Pon De Floor (TIll Run the World) fick de nog rätt mycket större lyssnarskara. Pharrel är inte heller så dum när det gäller musik. Många samarbeten på sistone och det har funkat både med Daft Punk och nu Major Lazer. Guu skriver aldrig såna här musikinlägg (brukar mest posta låtan utan text) men kände att jag hade lite koll på det här iaf eftersom jag lyssnat på Major Lazer i några år (inte sådär aktivt men ändå lyssnat). Visserligen släpptes den här låten i februari men hur som haver har jag inte hört så mycket förrän nu.
(OK UPDATE HAR VISST HÖRT DEN INNAN DELADE DEN TYDLIGEN FRÅN SOUNDCLOUD DEN 4 feb så nej är inte efter hahah)

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

En reaktion på “Aerosol Can

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>