I’m baaack

Lol på rubrik men den stämmer ju in rätt bra. Tog visst lov från bloggen med. Det var skönt.
Under lovet har jag
Jobbat
Softat
Game of Thrones-nördat!!!
Ätit god mat
Var ute på en förfärlig utgång
Kollat hobbit med Sofia och Isabelle!!!
Bokat resa med Eric!!!

Det sistnämnda gjorde jag visserligen inte på lovet. Gjorde det i förgår. Rhodos i augusti blir det! Så om sommaren blir piss så känns det bra att vara lite solförsäkrad.

Efter ännu en titt på hobbit två har jag inte ändrat min åsikt angående den. Massa saker i filmen är orimligt (ja alver och drakar är med rätt orimliga, men de är en del av storyn så det är ok!). Men till det orimliga. När de väl kommit till Erebor så skriker de och gormar utav bara H-vete och jag tror Den store Smaug hade vaknat av det om han nu väcktes av lite fågelnäbbspickande i första filmen. ALLTSÅ förstör det stämningen. Plus att Thorin flyter på guld i en skottkärra. I verkligheten hade han nog brunnit upp:)))
Hur som helst är jag helt klart besviken på The Desolation of Smaug och hoppas att tredje filmen lever upp till sina förväntningar.

Annars har jag haft ett ypperligt bra lov. Charmades av dessa påskharar i helgen…

20140423-193730.jpg

20140423-193745.jpg

20140423-193800.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I’m baaack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>