Fåglar osv

Min helg har varit väldigt bra! Fredagen här hemma med klassen blev toppen!! Kajsa anordnade 3kamp, jag drack för mycket vin, fågelsimon gnällde när hans kött blev bränt för att han själv gick ifrån det och skyllde på oss haha. Alla verkade ha det kul och fotbollstittande varvades med vin som varvades med grillning (som sagt) som varvades med ännu mera vin och sedan massa snack på trädäcket. Roligaste under kvällen: en person frågar hur det kommer sig att jag bjöd honom. Awkwaaaard…. Tråkigaste under kvällen: hittar inte på nåt! men om man ska skriva nåt så får det väl bli att kajsa fick en megaäckelstor gräsfläck på sin undersköna klänning (ja tom jag blev ledsen för hennes skull). Annars då? Folket drog sig hemåt rätt tidigt runt 00:snåret och då jag och Kajsa började elda i bastun vid 23 så var det perfekt att sätta sig då när alla hade gått. Jag, Kajsa och Sofia pratade ut om livet, tappade vätska och kände oss mer onyktra än på hela kvällen samt badade. Trevlig kväll med andra ord! Här kommer en bild på mig, Alice och Linnea som jag tyckte var fin.

2014-07-06-1108_53b911ec2a6b226a90ba4077

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fåglar osv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>