Man är väl fiffig

Fotoalbumet blev aldrig klart till deadline (dvs fick det inte gratis). Däremot gjorde jag klart det igår så visade mamma mitt mästerverk. Hennes ögon lyste så förmodligen beställer hon det hehehhe.

En annan grej som gjorde mig så ypperligt glad var när jag såg den här älsklingen på rea. Har spanat på den länge och var tvungen att rådfråga med mina vänner ifall jag fick köpa den TROTS KÖPSTOPP. Qoute Kajsa ”Man 1. funderar på om priset är rimligt. 2. är det rimligt? 3. Köp den” samt ”Life is short, buy the dress – Kajsa Poeten Oscarson”.

TACK! Hittade även en till rabattkod i min mail så fick den för ynka 170 kr !!!!

917469-0014_5

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Man är väl fiffig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>