För ett år sedan

Ny kategori? Haha nej. Det här blir ett undantdag. Men för ungefär ett år sedan var Uno (min katt) helt jävla uppsvullen i ansiktet och jag trodde på riktigt att han skulle dö. (Ja trauma for life cuz världens bästa katt). TURLIGT nog överlevde han, som han gjort de två (eller tre) gångerna till på ett år (sedan den här bilden togs) som han blivit helt blåsfiskuppsvullen. Fucked up mening men ni förstår.

IMG_2576Så här såg Unobubben ut då :((( troligen ormbiten. Men 6 kattliv kvar så jovars, du lever nog några år till gubben.

Annars då? 7 dagar kvar till Way Out West som jag, Kajsa och Anna har bokat och 17 dagar kvar till Rhodos med Eric. BÄÄÄÄÄÄÄST! Augusti kommer lätt bli den bästa månaden this summer i promise u all. Just nu sitter jag och lyssnar WOWs lineup och installerar The Sims lol.

Nehe, god natt på er.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>