Snart Sturup

Hallå där! Idag åker jag och Eric till Rhodos.
Så. Otroligt. Skönt.
Har sett fram emot den här veckan heeeeela sommaren. Räknat dagar, strukit jobbdagar, ja you get it. Hela morgonen har jag lyssnat på Queen B och packat det sista i väskan. Inte klar än haha. Laddare, locktång, tandborste och tandkräm kvar hehe. Testade att locka mitt något mer korta hår idag med. Det gick bra! Får bättra till de lite bara. Nu ska jag äta sill och potatis som ett sista avsked till Sverige. Vet inte om jag bloggar där nere, beror helt på om det finns wi-fi där vi är och så!! Men annars hörs vi på instagram @hannawirkensjo där jag kommer uppdatera vare sig wi-fi eller ej! Hej svej!

IMG_3832.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>