#TBT

Idag när jag ligger hemma sjuk och knaprar antibiotika samt känner mig socialt sjuk saknar jag studenten och tänker på hur sjukt kul vi hade de sista veckorna med skattjakt, river race och vinbrännboll. Helt seriöst FUCK för att jag jobbar den här helgen. Hade så gärna krängt godis och pizza med vapensystrar och en bra film. Kanske kan köra det en dag mitt i veckan? Låter rimligt tycker jag.

Men iaf, titta på de här bilderna och minns vad roligt vi hade. Jag var halvsjuk under skattjakten då jag dragit på mig en sjuhelvetes förkylning men valde att agera chaufför åt min grupp som skulle leta efter att saker vi skulle hitta. Älskar första och sista bilden<33 och all heder till john som tog på sig en bikini haha.IMG_2604IMG_2606IMG_2607IMG_2566IMG_2576IMG_2584

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>