Often

Säga vad man vill om rap och hip hop. Tycker lätt det är den bästa musiken öht och älskar att lyssna på det när som helst och var som helst. Problemet som många tar upp dock, ligger i texterna och jag kan inte annat än att hålla med. I nästan varje text ser man förtryck, objektifiering och sexualisering av kvinnor. Vilket är fruktansvärt!! och en del av mig vill inte stödja dessa artister genom att ens lyssna på det (eller som nu sprida). Men, mitt hip hop och rnb – hjärta klarar inte av att stå emot, hur mycket jag än lyssnar på texterna och egentligen hatar dem så älskar jag ändå musiken. Förlåt förlåt förlåt. Varför jag började skriva det här öht är för att min och Sofias älskling Abel Tesfaye aka The Weeknd har släppt en låt nyligen och hur mycket jag än hatar texten så älskar jag hela Abel och artisteriet. Varför är det så?? MAnipulerande om nåt. ”make that pussy poppin” sjunger han ett antal ggr och mm mysigt att sjunga om våldtäkt…:) Om nån vill diskutera kan vi väl göra det nästa fika hehe<33 Hoppas ni fattar hur jag tänker lol. Godnatt.

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>