BFTD

Hej! Tillbaka från de döda som rubriken lyder som förkortning på det engelska språket. Lol. Lolar för mycket känner jag. Får sluta med det. Har idag avslutat en jobbhelg och jag är överlycklig över det. Har sedan jag slutade kl 16:30 idag hunnit med ett annat jobb (städ på eltt), ätit varma mackor, hängt med David och Anna som varit på besök och ätit kladdkaka. Ibland är ju söndagskvällar bara BÄST helt enkelt. Just nu sitter jag och tittar på klänningar jag inte har råd med och lyssnar på The November Issue som Fix Up aka Erik Wirkensjö aka min bror la ut på Soundcloud för några dagar sen. Jag gillar’t.

Imorgon lyder planerna (måste ju lägga upp schema som proffsbloggarna gör;););)

– Inte ställa väckarklocka

– Ha långfrukost

– Gå på yoga

– Träffa mina svin som jag inte gjort på två veckor. Har bjudit in dem till maffiamöte på mitt loft….

Usch vad tråkig jag är. Det här var ju inte ens värt en bloggcomeback. Ska liva upp er med de här.
Om ni inte sett Big Steve på YT så snälla börja! Oftast är han rolig och testar massa saker som är typiskt svenskt osv. Och om ni inte tycker han är rolig så kan ni skratta åt alla svenskar han stannar på stan som gör bort sig med sin svengelska:)
YouTube Preview Image
Ingen tröttnar på Clara Henry
YouTube Preview Image
Och när vi är inne på Harry Potter kör vi lite bloopers. Ska jag erkänna att jag log fånigt genom hela videon?:)
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>