Tisdag fuckers

Kan nog hålla med en person om att tisdagar är nog den tråkigaste dagen på hela veckan. Man kan inte säga ”imorgon är det fredag” och inte ens säga ”imorgon kan man säga att imorgon är det fredag”. Vi har inte ens passerat onsdagen dvs mitten på veckan och därmed är tisdagen veckans sämsta dag. Däremot! Det  är december och endast 4 jobbveckor kvar innan Asien. Kan inte förstå hur fort det går nu! Helt sjukt verkligen. Om en månad jag jobbat klart och packar för fullt inför mitt livs resa typ?? Känns så galet. Vara borta så länge ifrån familj och pojkvän har jag aldrig varit förut. Kommer bli astufft och fett jobbigt men tacka vet jag Skype och Facetime. Sen hoppas jag på att få stöta ihop med Eric någon gång nere i Asien. Han ska ju trots allt också resa med sina vänner så helt omöjligt är det ju inte! Så trots att detta är veckans sämsta dag så är det ändå så mycket att se fram emot! Stockholm i helgen, julbord med jobbet nästa vecka, HOBBIT, JUL och endast 20 jobbdagar kvar. Kämpa livet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>