Energikick

Har haft en riktigt bra dag med jobb från 7-13 sen drog jag och mina kompanjoner direkt till Växjö för andra dosen av vaccin till Asien. Trodde det skulle kosta 1200 och var överlycklig över det här men när man väl ska betala säger den jäveln bakom disken ”då blir det 1865 kr tack”. Oj! sa jag förvånat. Hon skämdes, det syntes på henne. Och jag grät. Nej det gjorde jag inte men nära på. Fuck life men vad gör man, det är ju en investering i livet:) (som Kajsa sa).

Överförde lite pengar till kontot och åkte till Samarkand. Efter en cappucino och prat hade vi fyllt på energin och var redo för shopping. Hittade massa kul och köpte lite saker. Julklapp till pappa, bodybutter med kokosdoft och hårolja från macadamia:)))) (min räddning till håret i asien).

Med andra ord en mycket bra dag. Skrattförrådet fylldes på och fick massor av energi av vår superkvartett.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>