Sthlm

Var i Sthlm förra helgen med mor min! Tog tåget från Alvesta på lördagen och väl på tåget överraskar mamma med: vi ska inte bo hos Erik och Anita, vi ska bo på hotell!

SKOJAR DU? Fan vad gött!

Väl uppe i Sthlm kom vi till hotellet. Kunde inte checka in pga så mycket gäster natten till lördagen (idolfinalen) så vi drog till Erik och Anita innan vi skulle på Evita på Göta Lejon. Kan säga att musikalen var sååå bra! Charlotte Perelli spelade rollen mycket väl och dansarna och resterande sångare var jätteduktiga. Efter musikalen gick vi hemåt för att svida om. Blev mina nya byxor från Rodebjer och ett spagettilinne från Gina Tricot. Erik kom till hotellet med prosecco innan det var dags för restaurangbesök på Sushi Sho. Det var utan tvekan den bästa restaurangupplevelsen någonsin. Man satt på barstolar runt köket och fick en sushibit i taget så man kunde njuta av maten längre och prata emellan. Prova!

På söndagen var vi fortfarande mätta haha så det blev inte mycket till hotellfrukost för vår del. Efter massa krångel med t-banebiljetter och väskutrymme på centralen fick vi lämna väskorna på UD haha. Erik fick öppna så vi kunde ställa väskorna på hans kontor under dagen. Hann med ett julklappsköp och en burgare på Vigårda innan vi skulle på julkonsert på Operan kl 15. Drog en latte på Espresso house efter och sen var det dags att säga hejdå till broder Erik och Anitafajita. Kolla hennes coola modeblogg här om ni vill!

 

IMG_0211.JPG

IMG_0221.JPG

IMG_0257.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>